1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bluetooth issue w203 - command and armrest module

Discussion in 'Electrics, Vacuum, Ignition and ECU' started by Clockwork, Mar 13, 2018.

  1. Clockwork

    Clockwork Active Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 27, 2018
    Your Mercedes:
    None yet
    Hi all,

    I can intermittently see my phone on command when searching for devices and enter a code but once entered on the phone it either doesn't connect or dies quickly before I can test a call. I have the armrest Bluetooth module. Is via command the correct way to connect?

    I go srv, Bluetooth, click my device and enter any code then type the same on my phone.

    I've tried a few other phones and it's the same

    Any ideas? When I bought the car the owner had it working fine
     
  2. Alfie

    Alfie Forum Supporter Authorised Forum Supporter

    Messages:
    2,360
    Likes Received:
    97
    Joined:
    May 12, 2005
    Location:
    Surrey
    Your Mercedes:
    A150 manual, smart forTwo, W205 AMG line premium plus.
    You do not use the Bluetooth on the Comand in a W203. It is all done from the module in the armrest.
    Which phone do you have and which module in the armrest?
     
  3. OP
    Clockwork

    Clockwork Active Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 27, 2018
    Your Mercedes:
    None yet
    I have the Samsung note 8, I'm not sure of the exact module but shows as UHI something. Its genuine mercedes.

    Does this help? Really appreciate it
     
  4. OP
    Clockwork

    Clockwork Active Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 27, 2018
    Your Mercedes:
    None yet
    I've found online instructions and now I know it's not on command hopefully they will help me! Will try when I can in a few hours
     
  5. OP
    Clockwork

    Clockwork Active Member

    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 27, 2018
    Your Mercedes:
    None yet
    Sorted, that hint that I didn't use command is all I needed. Thanks
     

Share This Page