1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

2006 CLS55 ESP Light and Limp Mode

Discussion in 'AMG' started by jessecochran, Dec 5, 2018.

  1. jessecochran

    jessecochran New Registration

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 5, 2018
    Your Mercedes:
    CLS55/2006
    2006 CLS55

    My ESP light came on last night after hard acceleration. After the light came on I was able to drive it, but when I floored it again it didn't seem to respond. When I got into my car this morning the light was off. After driving a little while I floored it and the light came on again and I lost hard acceleration. It didn't die or change the drivability in anyway except for I could not accelerate quickly. If I switched to manual mode I was able to shift through the gears and accelerate hard. Any suggestions.
     
  2. alexanderfoti

    alexanderfoti MBO Forum Supporter Authorised Forum Supporter

    Messages:
    10,686
    Likes Received:
    1,363
    Joined:
    Mar 25, 2010
    Location:
    Dartford
    Your Mercedes:
    W221 S65 AMG - W204 C63 AMG + Various other MB's
    You need to plug the car in and get the codes from the ESP module read,I suspect a yaw rate sensor code.
     
  3. John Laidlaw

    John Laidlaw Senior Member

    Messages:
    18,103
    Likes Received:
    4,527
    Joined:
    Nov 15, 2013
    Location:
    Wirral
    Your Mercedes:
    UnMercs BMW i8 Volvo XC90
    ^ this....sense it’s gotten confused by traction loss
     

Share This Page