1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

COMAND - RADIO PROBLEM

Discussion in 'Electrics, Vacuum, Ignition and ECU' started by dewimerc, Jan 6, 2013.

  1. dewimerc

    dewimerc Senior Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Dec 25, 2006
    Location:
    Gwynedd
    Your Mercedes:
    SL350 - 2013
    The sound from the radio on my 2002 SL500(R230) cuts out intermittently.
    When this happens I switch to the CD and the sound is OK.
    Any ideas what is causing this problem?
     
  2. television

    television Always remembered RIP

    Messages:
    164,074
    Likes Received:
    310
    Joined:
    Mar 14, 2005
    Location:
    Daventry
    Your Mercedes:
    2002 SL500, 216 CL500, all fully loaded
    Do you have a phone as this can cause the system to mute
     
  3. OP
    dewimerc

    dewimerc Senior Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Dec 25, 2006
    Location:
    Gwynedd
    Your Mercedes:
    SL350 - 2013
    Yes, I've got an iphone 4S connected via a Viseoo.
     
  4. Comand

    Comand Forum Supporter Authorised Forum Supporter

    Messages:
    437
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 11, 2012
    Location:
    Surrey
    Your Mercedes:
    ML63, SL55, A150, X5, Raptor, ZX10, ZRX1100, Mini, RD350B, RD250B
    Sounds like a dodgy antenna connection/antenna amplifier to me.

    The antenna amps are a pain to get to as they are behind the dash!
     

Share This Page