E 320 Electrics

adios

Member
Joined
Oct 30, 2009
Messages
12
Reaction score
0
Had some recent problems when towbar fitted. After much hassle turned out fitter had not pushed 'Plug in' fully into place!!.
Thought that was all behind me but now the Heated Rear Window wont work and Intermittent W/Wiper starts intermittent and then goes into continual wipe mode. Pulling hair out-- not much left in first place. Any advice would be much appreciated.
 

brandwooddixon

Senior Member
Joined
Jul 31, 2006
Messages
3,373
Reaction score
182
Location
Wolverhampton
Your Mercedes
CL500 Bluefficency 2012
Can we have some more information about your car please? Either year and body type or even better the first 6 numbers of the VIN e.g. WDB210726.
Cheers.
 

television

Always remembered RIP
Joined
Mar 14, 2005
Messages
164,073
Reaction score
332
Age
86
Location
Daventry
Your Mercedes
2002 SL500, 216 CL500, all fully loaded
Yes as above but more details of the car,, it looks as though they have been plugging things into a live SAM
 
OP
A

adios

Member
Joined
Oct 30, 2009
Messages
12
Reaction score
0
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #4
Hi Chris and Malcolm. Thanks- details are

2003 E Class Avangarde 320 Petrol Auto
Vin WDB21110
Please let me know if you need anymore

Paul.
 

television

Always remembered RIP
Joined
Mar 14, 2005
Messages
164,073
Reaction score
332
Age
86
Location
Daventry
Your Mercedes
2002 SL500, 216 CL500, all fully loaded
Your faults are all to do with the rear SAM,,as my earlier post if things have been plugged in while live, the the SAM could be damaged.

You have no choice other than to find an indie with STAR to see if it can be reprogrammed or if it is damaged and needs replacement
 
OP
A

adios

Member
Joined
Oct 30, 2009
Messages
12
Reaction score
0
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #7
E320 electrics.

Many thanks for replies - problem clearer now. Presume STAR is analysis system for this type of prob-- Will find local Auto Electrics place that use it.
 
Top Bottom