flat spots on ml blue efficiency

winbrite

New Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4
Reaction score
0
just taken delivery of new ml 350 blue efficiency. when accelerating off from junctions their is a lag in the time it takes after depressing the accelerator of about 2 seconds for the revs to kick in on numerous occasions this has created some close shaves and very irate motorists is any one else having this same problem with 350 v6 blue efficiency models
please let me know
 

television

Always remembered RIP
Joined
Mar 14, 2005
Messages
164,073
Reaction score
332
Age
86
Location
Daventry
Your Mercedes
2002 SL500, 216 CL500, all fully loaded
Hello and welcome,,yes others are complaining over the same thing and MB say that this is not a fault,,but very dangerous as you say
 
OP
W

winbrite

New Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4
Reaction score
0
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #3
hi malcolm ml 350

now late january mercedes have recognised that all blue efficiency models have a problem my vehicle has been in the workshop many times to have data taken from it to pass on to germany to issue a software update has any other blue efficiency owner experiencing low mpg, high revs, juddering when start stopping, or lag when accelerating please reply
 


ACMS Mercedes Ltd is an independent Mercedes-Benz service specialist based in Walsall. The company provides high levels of customer service and quality workmanship, at competitive prices. Call Mark on 01922 634666 or 07530 456000
Top Bottom