Help needed for c200 cdi problem!!!

bigiqi

New Registration
Joined
Jun 23, 2009
Messages
1
Reaction score
0
hi guys, i have a problem with my car was wondering if anybody out there could give me a solution please. ok my car is a c200 cdi on a 05 reg. a few days back i started to have a problem with the fuses. each time i went to start the car the fuse would blow the fuse was a 15 amp after blowing 5 i replaced it with a 30 amp fuse it has not blown that since but i cannot start the car sometimes. i turn the key and nothing then if i leave it for about 20mins or so it will start but then when i drive the car after 15mins of driving i start to lose power and the car will not go over 3000rpm. anybody out there that can help me please?
 

Cole@MBS

Forum Supporter
Authorised Forum Supporter
Joined
Dec 1, 2008
Messages
13,696
Reaction score
915
Age
52
Location
Southampton
Website
www.mbssouthampton.co.uk
Your Mercedes
124 300 CE 24 Coupe, C220CDI, 1959:Morris Minor Dolomite sprint,
Was it fuse 51, left rear in the fuse board as you look at it (front SAM) ?

If so then the starter is on its way out, the starter fuse should be 20amp on all C/E classes, MB did a recall some years ago for this,

Welcome to the forums!
 

Busyboy

Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
10
Reaction score
0
i had this problem and was thinking the worst till i read up on this problem on here , anyway new started fitted last week and all is good again :cool:


S-A-M / U-N-I-T

thankyou for the spot on advice , you saved me a lot of p155ing about & money taking the car over to a sparky only to be told the same , :)
 


A truly one stop site for Mercedes owners. Very experienced – friendly – down to earth – cost effective repairs offering either genuine or same quality parts so that you do not compromise your Mercedes heritage or reliability. Tel: 01406 422457fleetroadgarage.co.uk
Top Bottom