S320 CDI fault 3004 no power limp mode

mszczerbinski

New Member
Joined
Sep 21, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Your Mercedes
S320 CDI W221
Hello. I’m new here and this is my first star and from beginning I have a problem with it. I’m fighting with this for 3 weeks and till now I’ve made:
New dpf
New differential pressure sensor
New back pressure sensor.

The problem is all the time. Limp mode, problem with power and problem with dpf. Main fault said: particle filter flow monitor ( bank 1) the flow resistance is too low.
 

Attachments

  • 02FE397B-96BD-4F3B-84F6-65DCD4B14334.jpeg
    02FE397B-96BD-4F3B-84F6-65DCD4B14334.jpeg
    383.8 KB · Views: 12
  • 6F1BA62D-CBE2-4945-A0F4-696BEF9899E1.jpeg
    6F1BA62D-CBE2-4945-A0F4-696BEF9899E1.jpeg
    327.9 KB · Views: 11
OP
M

mszczerbinski

New Member
Joined
Sep 21, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Your Mercedes
S320 CDI W221
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #2
Can somebody help me with this?
 
OP
M

mszczerbinski

New Member
Joined
Sep 21, 2020
Messages
3
Reaction score
0
Your Mercedes
S320 CDI W221
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #4
I’ve done this also... limp mode was gone for about 400 miles after force regen fault 3148 disappeared. But I can’t delete code 3004. And with this fault dpf can’t make “self regen “ while driving
 

d:class automotive are specialists in automotive interiors and upholstery. From Mercedes and modern cars to custom and classics. Tel: 01483 722923 Email:info@dclass.co.ukWeb:www.dclass.co.uk
Top Bottom