Clk radio issue. W208.

Aamirw208

Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
12
Reaction score
0
Your Mercedes
Clk w208 brabus
Hello all.

I've got a clk w208 brabus 5.8

The radio wasn't working so I've changed the fuse and it managed to show some life but a small red dotted blinking. Its still dead other than that. No response on bottons etc.

Its been parked with a dead battery if that helps anyone which I've changed.


Any advice appreciated.

Thanks
 

John Laidlaw

Senior Member
Joined
Nov 15, 2013
Messages
26,373
Reaction score
9,163
Location
Wirral
Your Mercedes
Land Rover Discovery 4
Welcome that’s a rare beast, pics would be nice !
Sorry can’t help with the radio issue
 
OP
A

Aamirw208

Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
12
Reaction score
0
Your Mercedes
Clk w208 brabus
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #4
Welcome that’s a rare beast, pics would be nice !
Sorry can’t help with the radio issue
Will do once she's up and running. She's been parked up for a very long time. Needs alot of love showing
 
OP
A

Aamirw208

Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
12
Reaction score
0
Your Mercedes
Clk w208 brabus
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #6
You need a CODE. (Anti-Theft).

Read the Manual, it will explain all... :cool:
There's a code on top of the radio. But it's completely dead, can't push anything to get a response and to put a code in??
 

RhodieBill

Senior Member
Joined
Jan 30, 2019
Messages
1,799
Reaction score
1,262
Location
Central South Coast. (Previously Out of Africa).
Your Mercedes
2001 W208 CLK320 182U ALMANDINE-BLACK METALLIC
There's a code on top of the radio. But it's completely dead, can't push anything to get a response and to put a code in??
Try disconnecting it, wait a while then connect it again. Check the main Fuse. If that's OK and still no life then it could be US... But the Flashing Light indicates that the Anti-Theft has been triggered.
 
OP
A

Aamirw208

Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
12
Reaction score
0
Your Mercedes
Clk w208 brabus
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #8
Try disconnecting it, wait a while then connect it again. Check the main Fuse. If that's OK and still no life then it could be US... But the Flashing Light indicates that the Anti-Theft has been triggered.
I did disconnect when I changed the fuses. Maybe I've triggered it??

How do I resolve.

Thanks for your reply.
 

RhodieBill

Senior Member
Joined
Jan 30, 2019
Messages
1,799
Reaction score
1,262
Location
Central South Coast. (Previously Out of Africa).
Your Mercedes
2001 W208 CLK320 182U ALMANDINE-BLACK METALLIC
I'm sure you know the procedure but this Video might help. For the w208 I'm presuming you have the Audio-10 Unit.


If nothing happens when you turn it on then I would says the Unit is US. They are quite easy to get hold of and don't cost much.

NB. If the Red Light is Flashing this is usually an indication that the Doors are locked and Alarm on. Normally it is off. If the car is under the impression, or the Unit, that the Alarm is on it will not turn on.

Sorry I cannot be of more help. I've had a number of Mers with the Audio-10 and never had the issue you are having. Sorry.
 

Stop looking for the Best Garage!! We are here and have the best advanced solutions for you, at Competitive prices. Put us to test with any issue you may have.
Top Bottom