Lethargic Indicators; 1996 W202

dbanbery

Senior Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
1,206
Reaction score
76
Location
Huddersfield
Your Mercedes
1995 R129 SL500
Sooo,

70% on my way to Newport this morning on work i noticed my indicators were working a bit slower than they should.... i didnt think muc of it till i got back in the car in the afternoon to drive up, and it seems that something is wrong with my charging system. the battery seems new, as its from GSF and the labelling looks fairly recent. which turns my attention to the alternator, which alos looks quite clean and noticably newer than the rest of the engine. when i had my indicator on and it was ticking veeeery slowly i revved the engine and it sped up. it was okay after a bit but when i put my lights on etc it happened again.... not as bad, but it happened. it didnt have any trouble turning over though.... never has...

can anybody shed any light on this?
 

Xtractorfan

Senior Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
6,085
Reaction score
159
Your Mercedes
S class
First port of call would be the indicator relay ..it may just have worked loose
 
OP
dbanbery

dbanbery

Senior Member
Joined
Nov 11, 2008
Messages
1,206
Reaction score
76
Location
Huddersfield
Your Mercedes
1995 R129 SL500
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #3
hmm... interesting one..... its given me no trouble today.....

the plot thickens..!
 


Welwyn Merx Limited is a family run business with genuine passion, dedication and 25 years of experience dealing with Mercedes-Benz and AMG passenger cars.
Tel: 01707 395999www.welwynmerx.uk
Top Bottom