ML270 Drive problems

Jack_igm

Member
Joined
Mar 28, 2009
Messages
16
Reaction score
0
My ML 270 CDI has developed a strange fault.

The fault has happened twice now and has only happened when towing my Caravan :x.

When slowing down for a corner the vehicle completely lost drive, it was as if I had put it into neutral. The TIP tronic would also not work and no matter what I did I could not get it to drive. When I turned off the engine and re-started the fault had gone and it was problem free for about another 400 + miles before the fault re-appeared and then disappeared after turning off the engine and restarting. it has since driven another 500 + miles with no problems so far :confused:.

Does anyone have any suggestions?
 

Cole@MBS

Forum Supporter
Authorised Forum Supporter
Joined
Dec 1, 2008
Messages
13,615
Reaction score
748
Age
51
Location
Hedge End, Southampton
Website
www.mbssouthampton.co.uk
Your Mercedes
124 300 CE 24 Coupe, 209 240 CLK
Welcome Jack,

The first thing you need to have checked is the oil level, you could have a weap on the pilot bush, 2nd thing is to have any fault codes read and go from there!!
 
OP
J

Jack_igm

Member
Joined
Mar 28, 2009
Messages
16
Reaction score
0
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #3
Ok I will get that done and try again...............many thanks
 

Comand Online Ltd is a specialist supplier of Mercedes Navigation Disks, Phone & Bluetooth, iPod, DAB, CD and other COMAND retrofit parts to enhance your vehicle.www.comandonline.co.uk
Top Bottom