Monitor when parking

JonathanYau

New Member
Joined
Jan 14, 2021
Messages
4
Reaction score
0
Your Mercedes
CLS350 /2007
I got a CLS2007
My car change put to (R) when parking, the monitor not coming with the red and yellow line in the monitor. I knew that even a CLS2006 got the red and yellow line in the monitor, but mine only came up with the back camera but not with the lines.

can any tell me how can I fix it please? Or any buttons to press?

thank you!!
 

Attachments

  • BECD7057-9146-4FC3-924E-6DAD4A758708.jpeg
    BECD7057-9146-4FC3-924E-6DAD4A758708.jpeg
    34.1 KB · Views: 15

robin.large

Senior Member
Joined
Sep 11, 2019
Messages
394
Reaction score
343
Your Mercedes
CLS C63 AMG 2013
Mine did this. I cleaned camera lens and parking sensors. Restarted and worked ok?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
 
OP
J

JonathanYau

New Member
Joined
Jan 14, 2021
Messages
4
Reaction score
0
Your Mercedes
CLS350 /2007
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #3
Mine did this. I cleaned camera lens and parking sensors. Restarted and worked ok?

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

restart the car or the monitor system?
 

robin.large

Senior Member
Joined
Sep 11, 2019
Messages
394
Reaction score
343
Your Mercedes
CLS C63 AMG 2013
Car from ignition off, exit car, lock. Wait, unlock then restart.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
 
OP
J

JonathanYau

New Member
Joined
Jan 14, 2021
Messages
4
Reaction score
0
Your Mercedes
CLS350 /2007
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #5
Car from ignition off, exit car, lock. Wait, unlock then restart.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

So u mean just need to clean the back camera lense and parking sensor then the Red and Yellow line would come back on screen?
 

robin.large

Senior Member
Joined
Sep 11, 2019
Messages
394
Reaction score
343
Your Mercedes
CLS C63 AMG 2013
Mine did. Not sure if it works for all.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
 
OP
J

JonathanYau

New Member
Joined
Jan 14, 2021
Messages
4
Reaction score
0
Your Mercedes
CLS350 /2007
  • Thread Starter
  • Thread starter
  • #7
Mine did. Not sure if it works for all.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
So before u cleaned it, yours didn't come up with Red and Yellow line too?
 

robin.large

Senior Member
Joined
Sep 11, 2019
Messages
394
Reaction score
343
Your Mercedes
CLS C63 AMG 2013
Correct, just camera picture, no guide lines, no graphic of car or sensors.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
 


Mercedes-Benz Servicing, repairs, engine and diagnostics
Wayne Gates - Mercedes-Benz, Unit F3, Phoenix Industrial Estate, Rosslyn Crescent, Harrow, Middlesex, HA1 2SP
Tel: 020 8863 9233
Established for 20 years all vehicles washed and vacuumed.
Top Bottom