1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need some urgent help! Where does this connector go!

Discussion in 'Electrics, Vacuum, Ignition and ECU' started by Richard Self, Dec 2, 2019.

  1. Richard Self

    Richard Self New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Dec 2, 2019
    Your Mercedes:
    C class w304 2012 diesel
    Hi

    I would really appreciate some help with my 2012 Merc C class w304

    I decided to change my pollen filter (done it before no problem). This time when trying to fit the clip back on my hand slipped and pull a wire out (picture attached). I cannot see where this goes I have been lying on my back in the footwell for over an hour now and cannot see a spare female connector anywhere.

    Any help appreciated.

    Thanks

    Richard
     

    Attached Files:

    • wire.JPG
      wire.JPG
      File size:
      561.4 KB
      Views:
      31
    Jim2 likes this.
  2. Blobcat

    Blobcat Moderator

    Messages:
    17,395
    Likes Received:
    4,965
    Joined:
    Feb 8, 2006
    Location:
    Near Grange Moor (not Wakefield...)
    Your Mercedes:
    R171 SLK280 3.0, Land Rover 110 County SW
    Does it plug onto the light over the passengers feet?
     
  3. OP
    Richard Self

    Richard Self New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Dec 2, 2019
    Your Mercedes:
    C class w304 2012 diesel
    panic over.... found it. right up inside toward the centre console!

    Thanks
     
    Jim2 and EmilysDad like this.
  4. EmilysDad

    EmilysDad Senior Member

    Messages:
    7,953
    Likes Received:
    1,758
    Joined:
    May 8, 2012
    Location:
    Bury Lancs
    Your Mercedes:
    ML350
    was it actually connected to anything? Serious question! In the foot well of my Senator there used to be a large male & large female connector sat there which really suggested they should be connected together ..... they shouldn't have been. I connected them & then after a short journey realised my starter was still running :shock: .... the connectors were swiftly disconnected! :oops:
     
    Jim2 and Wighty like this.
  5. OP
    Richard Self

    Richard Self New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Dec 2, 2019
    Your Mercedes:
    C class w304 2012 diesel
    Yes it was connected, must be something to do with ventilation system. spent about 2 hours with my head in the foot well trying to find it.
     
    Jim2 likes this.
  6. Naraic

    Naraic Moderator

    Messages:
    10,154
    Likes Received:
    801
    Joined:
    Mar 4, 2010
    Your Mercedes:
    2005 CL500.
    Welcome tom the forum. BTW your car is a 204 not 304.
     
    Jim2 likes this.
  7. OP
    Richard Self

    Richard Self New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Dec 2, 2019
    Your Mercedes:
    C class w304 2012 diesel
    Hi, thanks for letting me in the forum. Yes I got the MB number wrong as I was in a rush yesterday.
     
    Jim2 likes this.

Share This Page