1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OBDII No connection to ECU on S320

Discussion in 'Electrics, Vacuum, Ignition and ECU' started by bbstorm50, Feb 27, 2009.

  1. bbstorm50

    bbstorm50 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 27, 2009
    Hello,

    I brought my 1995 S320 in for a smog check and was told that the "ECU does not have power" or is not working. The technician got an error message "OBDII No connection to ECU" which prevented them from running tests. Does anyone have a clue on what might be the problem and how to resolve this without getting the car to the dealer (if possible)?

    Thanks,
    Mark
     
  2. television

    television Always remembered RIP

    Messages:
    164,074
    Likes Received:
    289
    Joined:
    Mar 14, 2005
    Location:
    Daventry
    Your Mercedes:
    2002 SL500, 216 CL500, all fully loaded
    Hi Mark and welcome to the forum. Could it be that the test set was not compatible with the MB
     
  3. GCLTuning

    GCLTuning Banned

    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 21, 2008
    Location:
    Suffolk
    The Equiptment May have insufficant protocalls ...

    Idealy you would want STAR ...

    Regards GCL
     
  4. OP
    bbstorm50

    bbstorm50 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 27, 2009
    Both of you are right! I went to another smog test shop that works exclusively with European cars and had my car pass the check. Thank you for your help!
     

Share This Page