1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

W204 Indicators & wipers acting up

Discussion in 'Electrics, Vacuum, Ignition and ECU' started by tjamesbo, Dec 28, 2012.

  1. tjamesbo

    tjamesbo Senior Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    69
    Joined:
    Dec 26, 2006
    Location:
    Sutton Coldfield, West Midlands
    Your Mercedes:
    1999 CLK430, 2007 VITO 3.0V6 , W124's (1994 320TE , 1993 220TE ) , 07 2.5 X-Type
    Hi my Brother in laws wifes ....... 2008 C class (W204 ) has been acting up recently indicators work wrong way and wipers do not go to fast setting when selected all way round .
    I am not familiar with these ( too new for me ) but Honest Johns site refers to problems with indicators caused by water ingress somewhere ??
    garage have said it could be a module and be expensive ie best part of a £ grand .
    Any help and advice welcome
    Boyd
     
  2. television

    television Always remembered RIP

    Messages:
    164,074
    Likes Received:
    309
    Joined:
    Mar 14, 2005
    Location:
    Daventry
    Your Mercedes:
    2002 SL500, 216 CL500, all fully loaded
    Not easy it really requires STAR to say,, the 204 has no water problems from what I have learnt on here. has the car been to a garage, its a very odd fault to say the least
     
  3. OP
    tjamesbo

    tjamesbo Senior Member

    Messages:
    1,368
    Likes Received:
    69
    Joined:
    Dec 26, 2006
    Location:
    Sutton Coldfield, West Midlands
    Your Mercedes:
    1999 CLK430, 2007 VITO 3.0V6 , W124's (1994 320TE , 1993 220TE ) , 07 2.5 X-Type
    I have told them it needs a proper Indie ie a Merc Only Outfit and yes it needs a Star Diagnostic researching other forums indicate stalk as most likely culprit at around £600
     

Share This Page