1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

windscreen washer not working

Discussion in 'Electrics, Vacuum, Ignition and ECU' started by Audi_TT 83, Nov 12, 2012.

  1. Audi_TT 83

    Audi_TT 83 Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 8, 2012
    Location:
    Herne Bay
    Your Mercedes:
    C180k/2005/1.8 kompressor
    sorry if this has been covered before, but for a start how does the windscreen washer work ? its a 2005 facelift c180k classis SE estate the rear works fine
    but the front doesnt. i press the button for a single wipe and it wipes, when i hold it in it just wipes but no fluid comes out and you cant hear any motor running

    any ideas ?
     
  2. guitarnut

    guitarnut Guest

    Are you getting to the second click of the switch?

    eg. you push the stalk to the first click for a single wipe and then push a little bit harder to get to the second click to get the wash.
     
  3. OP
    Audi_TT 83

    Audi_TT 83 Member

    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 8, 2012
    Location:
    Herne Bay
    Your Mercedes:
    C180k/2005/1.8 kompressor
    im really going to sound like an idiot now, i tried it again and you are right there is a second click, i didnt realise how much pressure you had to put into it. thankyou, i'll put this one down to an ID-10-T fault
     
  4. guitarnut

    guitarnut Guest

    Don't worry i did exactly the same thing, when first got mine :)
     

Share This Page