1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

C220 CDI

Discussion in 'Engine, Drivetrain, Fuel and Exhaust' started by Dwg_23, Nov 12, 2012.

  1. Dwg_23

    Dwg_23 Senior Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2012
    Location:
    Stoke-on-trent
    Your Mercedes:
    2010 C250 estate
    Hi all!
    Ive got a 2005 C220 CDI, had it a week, starts and drives fine
    Apart from every now and again you get a little rough/judder ive noticed it in 3rd and 4th (its manual) at around 1500 revs, nothing major just accelerate a little and it dissapears, I mean i can live with it easily, just wondered if anyone else came accross this?

    Many thanks in advance!:D
     
  2. rf065

    rf065 Senior Member

    Messages:
    2,682
    Likes Received:
    178
    Joined:
    May 30, 2007
    Location:
    Grossbritannien
    Your Mercedes:
    SLC300 - C250d Estate 4 Matic & Z900rs
    Not a lot of manuals out there, mostly auto's.

    Russ
     
  3. turbopete

    turbopete Senior Member

    Messages:
    14,204
    Likes Received:
    317
    Joined:
    Feb 4, 2009
    Location:
    Spennymoor
    Your Mercedes:
    2010 '60' Ford Mondeo 2.0TDCi Zetec (sorry)
    cant say ive noticed anything on my 2001 C220 CDi manual. not often i drop the revs that low though. it could just be the engine mounts etc flexing as the boost comes on, although it would do it in all gears at those revs, but be more noticeable in higher gears
     
    Last edited: Nov 12, 2012
  4. OP
    Dwg_23

    Dwg_23 Senior Member

    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2012
    Location:
    Stoke-on-trent
    Your Mercedes:
    2010 C250 estate
    It's not a gearbox issue, Its more of a splutter everynow and again at low revs
     
  5. turbopete

    turbopete Senior Member

    Messages:
    14,204
    Likes Received:
    317
    Joined:
    Feb 4, 2009
    Location:
    Spennymoor
    Your Mercedes:
    2010 '60' Ford Mondeo 2.0TDCi Zetec (sorry)
    ive never felt a splutter on mine.
     

Share This Page