1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OM603 Vacuum stop - help!

Discussion in 'Engine, Drivetrain, Fuel and Exhaust' started by richyba, Dec 16, 2012.

  1. richyba

    richyba Active Senior Members

    Messages:
    231
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 13, 2009
    Location:
    Ireland
    Your Mercedes:
    1978 T1 307D,2005 Slk200K,1982 300DSLC (honest!) & 1994 410d Camper
    As a little background this was running and starting great until the other night when it refused to do either!

    I have since fitted a hand primer and a new fuel filter but aint getting anything at the injectors afer cracking them off in turn, it is looking very much like the stop to me.

    Is there any way of making sure the stop isnt stuck, its what it would seem like, I ssume there is a plunger inside the housing that is capped with the plastic top, just a thought but maybe that has stuck in situ, I cant seem to think of anything else, the lift pump seems to be doing its job ok - any ideas, this one is driving me mad!

    Thanks

    Richard
     
  2. OP
    richyba

    richyba Active Senior Members

    Messages:
    231
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Nov 13, 2009
    Location:
    Ireland
    Your Mercedes:
    1978 T1 307D,2005 Slk200K,1982 300DSLC (honest!) & 1994 410d Camper
    Sorted, running now it was a glow plug problem but another vacuum one coming soon if anyone is talking to me - sorry for all the questions but I'am in the middle of a bit of a project here! :(
     

Share This Page